Seizoensproducten

Seizoenen zijn mooi. Een tijd om naar uit te kijken en er van te genieten wat het te bieden heeft. Als het ‘altijd’ zou zijn zou het te ‘gewoon’ worden.

Asperges

Neem nou de asperges. Rechtstreeks van onze teler John en Martje Kroef in Sint Anthonis. Zij telen met liefde asperges van de koude grond. Zonder kunstmatige ingrepen maar asperges die groeien met alleen natuurlijke invloeden en alleen bemest met paardenmest. En dat proef je! Wij schillen ze met de hand en verpakken ze vacuüm met water zodat u de asperges met gemak 2 dagen kunt bewaren in de koelkast.

Wild en Gevogelte

Op 15 Oktober begint er weer een nieuw seizoen van Wild en Gevogelte. Bij ons kunt u terecht voor de beste kwaliteit Wild en Gevogelte. U kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het. Panklaar of om heerlijk te doe-het-zelven. Wij betrekken ons wild rechtstreeks van grossiers zodat wij altijd een vers product hebben. Heeft u speciale wensen? Laat het ons weten!

Paddenstoelen

Tegen de tijd dat het wild seizoen begint hebben wij een grote keur aan paddenstoelen van het paddenstoelenrijk uit Rossum. Zij kweken volledig biologisch verschillende soorten en hebben daarnaast ook een groot aanbod aan wilde paddenstoelen. Op de hoogtijdagen hebben wij wel 15 tot 20 verschillende soorten!

Gerookte knoflook

De geur van gerookte knoflook ruik je al van ver als wij één keer per jaar naar Quincy in Frankrijk gaan om knoflook te halen. Een ras familie bedrijf waar Napoleon de hond nors ligt te kijken en ook naar knoflook ruikt. Een echte delicatesse waar wij alleen de najaar oogst van verkopen. Vers gerookte knoflook en sjalotten kan tot 5 maanden bewaard worden en is niet alleen heerlijk maar staat ook leuk als decoratie in iedere keuken.

Heef u nog speciale wensen of vragen?

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht