Alles huisgemaakt

Altijd verse producten

Groot assortiment

Balsamico kopen

Niet iedere balsamico is een goede balsamico om te kopen. Wij importeren sinds 2019 een nieuw balsamico huis Acetaia Sereni uit Modena. Dit is een familiebedrijf wat al bestaat sinds het begin van de 20e eeuw. Van Acetaie Sereni hebben wij verschillende soorten in ons assortiment. Variërend van enkele weken tot en met 20 jaar gerijpt. Hoe ouder hoe geconcentreerder en mooier van smaak. Ook hebben wij diverse crema’s en witte balsamico die je eenvoudig bij ons kunt bestellen. 

 

 

Verschillende soorten balsamico kopen of bestellen

Er zijn verschillende soorten balsamico te verkrijgen bij Smits Specialiteiten. Veel van onze producten importeren wij zelf uit Italië. Daardoor heeft u gegarandeerd de beste kwaliteit. In Italië worden verschillende soorten balsamico gemaakt, waaronder:

  • Balsamico
  • Witte Balsamico
  • Balsamico met toevoeging van smaken

Deze verschillende varianten zijn voor verscheidene gerechten te gebruiken. Het meest gebruikelijk is het om Balsamico te kopen als dressing voor door uw salade. De balsamico past ook perfect in uw saus, om deze extra smaak te geven. Maar wist u dat balsamico ook te bestellen is om te gebruiken als dressing bij blokjes kaas of vlees? En zelfs op uw groente of fruit kan het zorgen voor een aangename smaaktoevoeging. Dat is de reden om onze heerlijke balsamico te bestellen en bij ons langs te komen om andere heerlijke producten te kopen.

Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg

Wij verkopen alleen de beste kwaliteit en daarom weten echte fijnproevers dé winkel van de regio al jaren te vinden. In onze winkel, die al sinds 1992 bestaat, valt heerlijk rond te struinen en heeft u de keuze uit verschillende heerlijke producten zoals kazen, salades, oliën en broodspecialiteiten. Kom vooral eens langs in onze winkel om te beleven, proeven en genieten. In de open keuken, waar wij onze heerlijke delicatessen zelf maken, kunt u zien hoe wij onze producten van topkwaliteit bereiden. Mocht u nog vragen hebben over het bestellen van onze heerlijke balsamico, bel dan naar 0317-615563

Heef u nog speciale wensen of vragen?

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht