Alles huisgemaakt

Altijd verse producten

Groot assortiment

Chutney kopen

Als u op zoek bent naar een lekkere smaakmaker, kunt u het best een chutney kopen. Van oorsprong komt chutney uit de Indische en Pakistaanse keuken. Het is een ingedikt mengsel van fruit, uien, specerijen en kruiden. Vaak wordt het gegeten met rijst of met een curry. Een chutney geeft extra smaak aan het gerecht. De meest gangbare chutney die mensen in Nederland kopen is de mangochutney. Meestal wordt hij koud gegeten, maar ook warm is het een aanrader.

 

Wat voor chutney wilt u kopen?

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten chutneys die u kunt kopen. Stuk voor stuk allemaal huisgemaakt en op basis van eigen recepturen. Mangochutney is de meest bekende die je kan bestellen. Mango Chutney wordt vaak gebruikt bij kipgerechten of ander gevogelte. Naast deze erg bekende chutney, zijn er ook een aantal andere soorten die wij verkopen of gemakkelijk vanuit huis kan bestellen. Namelijk de volgende smaken:

  • Kwetsen/walnoot: smaakvol bij paté, vleeswaren, maar ook pittige roodschimmels en pikante geitenkazen.
  • Mango Chutney: heerlijk bij kip en ander gevogelte.
  • Bengaalse Chutney: heerlijk bij gegrild vlees, in het bijzonder bij kip.
  • Geconfijte uien: heerlijk bij vlees, vleeswaren en kazen.

Verder hebben wij een groot aantal sauzen voor bij kaas, vleeswaren, wild en gevogelte.

Kom langs en ontdek uw favoriete chutney

Kom langs in onze winkel en proef naast de sfeer van de winkel ook de heerlijke smaken van onze verschillende chutneys. In de winkel bevindt zich een open keuken, wat u een inkijkje biedt in de manier waarop wij onze delicatessen maken. Bij ons heeft u de mogelijkheid om verschillende, heerlijke chutneys te bestellen of meteen te kopen in de winkel. Al uw vragen over het bestellen van chutney, of een van onze andere delicatessen zoals tapenades kunt u stellen via 0317-615563

 

Heef u nog speciale wensen of vragen?

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht