Alles huisgemaakt

Altijd verse producten

Groot assortiment

Lekkerste kaas

De lekkerste kaas bestellen doet u het beste bij Smits Specialiteiten. Wij hebben namelijk een groot assortiment van heerlijke kazen. Daarom helpen wij u graag bij uw keuze. Onze medewerkers weten alles van de verschillende soorten kazen en kunnen u hierin dus goed adviseren. Uiteraard kunt u altijd een stukje proeven, zodat u zeker weet dat u de lekkerste kaas mee naar huis neemt.

Kaas bestellen bij Smits Specialiteiten

De keus in onze heerlijke kazen is erg groot. Wat denkt u van een heerlijke boerenkaas? Boerenkazen worden gemaakt op de boerderij waar ook de melk vandaan komt. Deze melk is dus zeer vers, omdat het rechtstreeks van de koe komt. De kaas wordt gemaakt van zogenaamde rauwe melk. Hierdoor ontstaat er een unieke smaak die per boerderij verschilt. Aangezien de melk verder niet behandeld is, krijgt de kaas een krachtige en rijke smaak.

Buitenlandse kaas kopen

Naast de lekkerste boerenkaas, kunt u bij ons ook buitenlandse kaas kopen en bestellen. De keus in onze buitenlandse kaas is erg groot. Wat betreft ons aanbod is de keuze groot en zult u versteld staan als het gaat om het aantal soorten wat wij u kunnen aanbieden. Ook als u houdt van harde kazen, bent u bij ons op de juiste plek. Proef eens onze heerlijke Gruyère of Grana Padano. U ziet het al, om uw kaas te bestellen moet u echt bij Smits Specialiteiten zijn. Wij hebben een groot en heerlijk aanbod. Kom langs om te proeven en laat u adviseren zodat u met de lekkerste soorten kaas naar huis gaat. Meer informatie? Bel naar 0317-615563

Heef u nog speciale wensen of vragen?

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht