Alles huisgemaakt

Altijd verse producten

Groot assortiment

Mango chutney kopen

Wilt u een mango chutney bij ons kopen? Een mango chutney smaakt heerlijk bij uw rijstgerecht met kip. Maar ook onze andere chutneys zijn heerlijk te combineren met bijvoorbeeld vlees, vleeswaren en kaas. Kom eens langs om te kijken wat wij u behalve mango chutney nog meer te bieden hebben.

Meer dan alleen mango chutney kopen

Naast onze heerlijk dressings en tapas heeft u ook de mogelijkheid om een aantal heerlijke chutneys te kopen, zoals bijvoorbeeld onze smaakvolle mango chutney. Allemaal worden ze vers en in onze eigen open keuken bereid. Als u bij ons in de winkel langskomt dan ziet u hoe wij dit doen. Bij Smits Specialiteiten vindt u onder andere:

  • Mango Chutney
  • Bengaalse Chutney
  • Kwetsen/walnoot
  • Geconfijte uien

Daarnaast verkopen we ook een tal van andere begeleiders van wild, gevogelte, kaas en vleeswaren, zoals onze fantastische olijventapenades.

Kom langs in onze winkel en ontdek het zelf

Als u langskomt in onze winkel in Rhenen heeft u niet alleen de mogelijkheid om een kijkje in onze keuken te nemen, u heeft ook de mogelijkheid om heerlijk rond te struinen en al onze verschillende delicatessen te bekijken. Misschien wilt u naast de mango chutney wel een van onze onbekendere producten kopen. Wij hebben namelijk verschillende heerlijke producten die allemaal kleinschalig worden gemaakt. Er komt helemaal niets uit grote fabrieken. Heeft u vragen over onze producten en hoe en waar u ze kunt bestellen? Bel dan naar 0317-615563.

Heef u nog speciale wensen of vragen?

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht