Alles huisgemaakt

Altijd verse producten

Groot assortiment

Noten bestellen

Noten bestellen wordt wel heel gemakkelijk bij Smits Specialiteiten. Kijk eens rond op onze website of kom langs in onze winkel om te proeven. Noten zijn niet namelijk alleen heel gezond vanwege alle voedingsstoffen die erin zitten, ze zijn ook nog eens heel lekker. Ze zijn heerlijk bij een lekkere wijn of kaas. Natuurlijk zijn noten ook heel goed te gebruiken als ingrediënt in bepaalde gerechten. Ook los als een snack tussendoor, zijn noten erg lekker. Wij hebben in onze winkel alleen de beste kwaliteit noten. Ze zijn heerlijk vers en we branden de noten zelf. We verpakken de noten in zakjes van ongeveer 250 gram.

Noten bestellen per zakje of op gewicht

Voor de beste service moet u bij ons zijn. Wij verkopen gebrande noten, maar natuurlijk kunt u ze ook ongebrand bestellen. Dat is wel zo handig als u thuis zelf wilt gaan bakken met noten, of als u gewoon geen gebrande noten wilt eten. En wilt u meer of minder noten kopen dan de standaard zakjes van 250 gram, dan kan dat natuurlijk ook gewoon. We verkopen ze namelijk ook los op gewicht.

Veel keus in heerlijke noten

Wij hebben een ruim assortiment aan noten die u kunt bestellen. Zo hebben wij natuurlijk verschillende mixen, zoals studentenhaver of knabbelhaver. Daarnaast hebben we ook de meer luxe mixen, zoals een melange met cranberry. Cranberry’s combineren perfect met noten, wat voor een ware smaakexplosie zorgt. We hebben ook melanges met rauwe noten, appel of kokos. En wat denkt u van onze gesuikerde noten met peper? Dat klinkt toch allemaal heerlijk? Kom naar de winkel en laat u verrassen door deze heerlijke smaken. Wilt u meer informatie? Bel dan naar 0317-615563.

Heef u nog speciale wensen of vragen?

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht