Alles huisgemaakt

Altijd verse producten

Groot assortiment

Olijfolie kopen nabij Veenendaal

Als u olijfolie van echt goede kwaliteit wilt kopen in de buurt van Veenendaal, dan bent u bij Smits Specialiteiten in Rhenen op de juiste plaats. Wij importeren olijfolie uit Italië en Spanje. We halen onze producten bij producenten waarvan we zeker weten dat ze alleen de beste kwaliteit olijfolie leveren. Dit zijn vaak kleine bedrijven of familiebedrijven die zich al tientallen jaren bezig houden met het maken van olijfolie. Al onze verschillende soorten olijfolie zijn bij ons te bestellen.

Goede kwaliteit olijfolie kopen in de buurt van Veenendaal

In onze winkel vindt u veel soorten uitstekende olijfolie. Wij willen namelijk niet inleveren op kwaliteit. Ken u de Gasull? Dit is een olijfolie met een lekkere frisse smaak. Het merk heeft al vele prijzen gewonnen met haar heerlijke olijfolie van de Arbequina-olijven. Deze hebben een heel zachte smaak met een zweem van groene kruiden. Misschien kent u de Italiaanse olijfolie Arke. Dit is een biologische olijfolie die een fruitige en peperige smaak heeft vanwege de vulkanische grond waar de Nocerella-olijven, waarmee de olie gemaakt wordt, groeien. Door de fruitige smaak past deze olie ontzettend goed bij gegrilde vis, pizza, of bij een frisse salade. Al deze soorten olie hebben wij standaard op voorraad in zowel blikken als flessen. Deze olijfolie kunt u uiteraard ook direct kopen in onze winkel in Veenendaal, zonder hem van te voren te bestellen. Ook kunt u bij ons direct een heerlijke dressing voor uw salade halen, zoals de unieke smaak van balsamicoazijn.

Olijfolie kopen in onze winkel nabij Veenendaal

Wij hebben wat verschillende soorten olijfolie benoemd, maar uiteraard hebben wij nog veel meer producten die u bij ons kunt bestellen. Daarnaast verkopen wij ook heerlijke delicatessen, wijn en kaas. Kom snel eens langs in onze winkel in Rhenen, nabij Veenendaal, om te zien wat we nog meer hebben en om onze overheerlijke olijfolie te kopen! Meer informatie over het bestellen van olijfolie? Bel naar 0317-615563.

Heef u nog speciale wensen of vragen?

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht