Alles huisgemaakt

Altijd verse producten

Groot assortiment

Tapas traiteur

Wie houdt er nou niet van tapas en hoe handig is het als een traiteur die heerlijke hapjes voor u klaar maakt? Wij, van Smits Specialiteiten, kunnen dit als tapas traiteur voor u regelen. Wij hebben heerlijke tapas en andere delicatessen in ons assortiment. U kunt in de winkel komen kijken bij onze tapasbar en zo uw eigen maaltijd samenstellen. Daar vindt u heerlijke hapjes als gevulde olijven, eigen gemarineerde olijven, gegrilde paddenstoelen, gamba’s, peppadews. We hebben ook heerlijke tapenades die goed passen bij onze tapas.

De beste tapas traiteur in de regio

Als u voor een bepaalde gelegenheid uw gasten graag wilt verrassen met heerlijke hapjes, zijn tapas van de traiteur perfect. Wij kunnen samen met u kijken naar de mogelijkheden, zodat u uw een prachtige maaltijd kunt voorschotelen. Natuurlijk kunnen wij ook nog andere hapjes en maaltijden voor u maken, zodat u een extra gevarieerde maaltijd heeft. Kom eens langs in onze winkel om te overleggen over de mogelijkheden.

Onze uitstekende kwaliteit

Wij gebruiken alleen ingrediënten van de beste kwaliteit en we maken bijna alle tapas en maaltijden zelf. Wij willen er immers voor zorgen dat u een heerlijke tapasmaaltijd heeft. Daarom hechten wij veel waarde aan goede en exclusieve producten. Zo heeft u met onze hapjes en maaltijden het gevoel alsof u uit eten gaat, in het comfort van uw eigen huis. Wij zien u graag in onze winkel in Rhenen, zodat u onze tapasbar kunt bekijken of zodat we kunnen overleggen welke andere maaltijden we voor u kunnen maken. Wilt u meer informatie? Bel dan naar 0317-615563.

Heef u nog speciale wensen of vragen?

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht