Alles huisgemaakt

Altijd verse producten

Groot assortiment

Tapenade groene olijven

Wij maken in de keuken van onze winkel verschillende soorten tapenade, van zowel zwarte als groene olijven. Vanuit de winkel heeft u zicht op onze keuken, waar wij al onze delicatessen bereiden. Wij marineren onze olijven ook zelf en dát proeft u.

Een heerlijke tapenade van groene olijven

In onze open keuken achter in de winkel, maken wij onze tapenade zelf. U heeft hier zicht op vanuit de winkel. Zo weet u precies hoe wij van Smits Specialiteiten onze tapenade maken van verse, groene en zwarte olijven. Waan u zelf in Zuid-Europa en kom langs in onze winkel en geniet van het aanbod wat wij hebben. Vers uit eigen keuken!

Kom langs om het zelf te bekijken

Als u langskomt in de winkel, werp dan eens een blik in de keuken. Daar werken wij met open pannen, waardoor u precies ziet hoe wij alles klaarmaken. Want niet alleen de tapenade maken wij zelf, maar al onze delicatessen zoals onze chutneys, sauzen, gelei en andere producten, worden op basis van eigen recepturen bereid in de keuken. Mocht u nog vragen hebben, of graag meer willen weten over onze heerlijke tapenade van groene olijven, bel dan naar 0317-615563. Onze medewerkers staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden. 

Heef u nog speciale wensen of vragen?

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht