Alles huisgemaakt

Altijd verse producten

Groot assortiment

Truffelmayonaise kopen

Kom langs om onze heerlijke, exclusieve truffelmayonaise te kopen. Wij maken de truffelmayonaise van echte stukjes truffel, in plaats van met truffelolie. Dat zorgt ervoor dat de smaak van truffel er inzit, maar ook de structuur. Als wij gebruik zouden maken van een olie, dan heeft u eigenlijk gewoon een mayonaise met de smaak van truffel en niet de structuur. Dat is zonde en daarom gebruiken wij echte truffel. Voor een goede truffelmayonaise gebruiken wij 10% truffel en dat proeft u! Uiteraard hebben wij een groot assortiment truffel. De basis hiervoor is een samenwerking tussen Dal Trifulé in Monta d’Alba (Italië).

Truffelmayonaise van goede kwaliteit kopen

Bij Smits Specialiteiten maken we gebruik van echte stukjes truffel, die wij verwerken in onze mayonaise. Daardoor zult u in onze winkel altijd de echte truffelmayonaise kopen. De truffelmayonaise die wij verkopen, maken we zelf in onze keuken. Nieuwsgierig hoe we dat doen? Kom dan langs in onze winkel. U krijgt in onze keuken een beeld van de manier waarop wij onze producten bereiden. Niet alleen de truffelmayonaise, maar ook alle andere delicatessen die wij verkopen. Producten als:

Bezoek onze winkel en geniet

Bezoek onze winkel en kijk uw ogen uit. U zult watertanden bij alle lekkere delicatessen die wij hebben liggen. Van pasta’s tot kazen en van wijnen tot broden. Ons aanbod is zeer ruim. Voor al uw vragen over de mogelijkheden belt u naar 0317-615563

Heef u nog speciale wensen of vragen?

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht