Alles huisgemaakt

Altijd verse producten

Groot assortiment

Truffelolie kopen

Kies ervoor om een goede truffelolie te kopen. De truffelolie die wij van onze vaste truffelleverancier uit Italië kopen, is er eentje op basis van puur truffel. Wij bieden gegarandeerd kwaliteit, zoals u die van ons verwacht.

Échte truffelolie kopen

Als u uw delicatessen bij Smits Specialiteiten koopt, weet u zeker dat alle producten bereid zijn met verse ingrediënten en met liefde en ambacht. Daarnaast werken wij alleen samen met producenten die kleinschalig werken. Dit doen we omdat wij het belangrijk vinden om precies te weten hoe het proces verloopt. Zo houden wij het lijntje voor onze producten kort, dan weten we zeker dat we kwaliteit in huis hebben. De truffels en de truffelolie importeren wij al sinds heel wat jaren uit Italië, waar Paolo van Dal Trifule in Monta d’Alba heel veel zoekt om ons van truffel te voor zien. Onze truffelolie gebruikt u onder andere om:

  • Gerechten in te roerbakken
  • Pasta te koken
  • Gerechten met (bos)paddenstoelen te bereiden

U kunt bij ons ook terecht voor heerlijke truffeltapenade en smeuïge truffelmayonaise.

Kom langs en ontdek het zelf

Kom langs in onze winkel om zelf onze kwaliteit te ontdekken. Wij hebben namelijk niet alleen verschillende soorten olie, maar u kunt ook allerlei andere heerlijke etenswaren zoals chocolade, kazen en seizoensproducten kopen. Allemaal vers bereid en heerlijk van smaak. Als u nog vragen heeft dan kunt u die in de winkel stellen, of laten beantwoorden door te bellen naar 0317-615563. Onze medewerkers staan u met veel plezier te woord. 

Heef u nog speciale wensen of vragen?

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht