Delicatessen
Wij zijn eigenwijs, eigenzinnig en onafhankelijk. Daarom hebben wij eind jaren ’90 besloten om onder eigen label zoveel mogelijk producten zelf te maken. En om ons onderscheidend vermogen nog meer karakter te geven betrekken wij goed als al onze delicatessen rechtstreeks van kleine producenten in het zuiden van Europa. Matthijs bedenkt zijn eigen recepturen en kookt deze heerlijkheden in open pannen in onze keuken. Wij maken zelf onze eigen jam als het even kan van fruit uit de regio. Verschillende soorten zoetigheden bij kaas of vleeswaren. Dressings, olie, rillette, mayonaises, stoofpotten, marmelades, kruidenmixen en ga zo maar door.
Kleinschaligheid houden wij van. Liefde voor het vak. En die passie delen wij met zo’n 20 kleine producenten in het Zuiden van Europa. Of het nu om nougat, truffel, wijn, pasta, olijfolie, pastasauzen en/of olijven gaat. Het zijn allemaal vakidioten zoals wij die voor hoge kwaliteit gaan.
Heef u nog speciale wensen of vragen?
Neem contact op