Horeca

Sinds een aantal jaren voorzien wij diverse restaurants van heerlijke kazen en andere delicatessen. Omdat wij regelmatig naar Rungis in Parijs rijden hebben wij een constante aanvoer en brengen indien gewenst de mooiste producten voor u mee. Naast het feit dat wij rechtstreeks kaas kopen op Rungis hebben wij ook de kazen van Hennart Freres uit Carvin (Frankrijk) in ons assortiment. Zij staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit als het gaat om de kazen die zij zelf affineren. Daarnaast hebben wij een leverancier in Zwitserland. Een kleinschalige producent als het gaat om kazen van rauwe melk.

Bent u op zoek naar een onderscheidende leverancier als het gaat om Buitenlandse kaas? Wilt u een keer wat anders dan de standaard? Wilt u een kaasdessert waar u positieve respons op krijgt van uw gasten? Wij kunnen u kazen leveren met een verhaal. Liever een wisselend kaasdessert? Geen probleem! Een vast assortiment tot de kaart verandert? Geen probleem! Wij leveren top kwaliteit kaas met het bijhorende verhaal. 

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Bel naar 0317-615563 en vraag naar Kees of Alfred. Of stuur een email naar info@smitsspecialiteiten.nl

Heef u nog speciale wensen of vragen?

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht