Beschrijving
De kaas van Stompetoren komt uit de beste & groenste kaasmakerij van Nederland. Daar waar techniek en ambacht elkaar kruisen. Ambacht door het met de hand roeren van de kaas maar de meest moderne, duurzame technieken worden toegepast om zo energiezuinig te produceren. Met een weidegang van minimaal 120 dagen per jaar en minimaal 6 uur per dag ontstaat de basis voor deze kaas. Daarna rijpt de kaas in het speciale rijpingspakhuis in een speciaal klimaat met een relatief hoge temperatuur en een hoge luchtvochtigheid. Zo blijft de kaas smeuïg en krijgt het een dun korstje. Komijnzaad bevat veel gezonde stoffen. Er zit bijvoorbeeld veel ijzer in. Sinds geruime tijd wordt er bij CONO ook kaas gemaakt met komijn erin. De zachte romige structuur van deze belegen komijn aangevuld met het nootachtige van de komijn zorgt voor een heerlijke smaaksensatie. De kaas wordt vacuüm verpakt bij u bezorgd en uiteraard krijgt u daarbij een speciaal kaaspapier om de kaas in te bewaren op het moment dat deze uit het vacuüm komt.
Allergenen: melk