Actueel

Voorjaarsproeverij 2019

Nog ruim een week en dan is het zover! Inmiddels kunnen wij jullie melden dat wij weer een parel hebben toegevoegd aan onze rij met huizen welke wij zelf importeren: Lou Gaillot. Een aantal jaren geleden importeerden wij dit huis al vanuit de Dordogne. Niet bepaald een streek waar je wijn zou verwachten maar Gilles Pons doet het! Hij geeft zelf les op de school van de wijnbouw en heeft voor de hobby een wijngaard. Alhoewel een hobby: 43.500 flessen per jaar. En nog steeds is dat niet veel! Hij maakt in de Dordogne een soort van Bordeaux wijnen. Kortom; kom dat proeven op 10 en 11 Mei!

De tijden zijn bekend!

De tijden van onze voorjaarsproeverij zijn iets gewijzigd ten op zichten van voorgaande jaren. Op vrijdag 10 Mei van 17.00 tot 22.00 uur en zaterdag 11 Mei van 14.00 tot 17.00 uur. De proeverij bij Ouwerkerk in Arkel hebben wij inmiddels gehad en daar zijn verrassende en leuke wijnen uitgekomen. Op 1 April hebben wij de proeverij van Oud Reuchlin en Boelen en op dinsdag 26 Maart gaan wij naar Kwast.

Ook hebben we contact gelegd met Maresa van Azienda Agricola Stra en de botteling van de noviteit uit Piemonte staat gepland voor half April. Wij gaan dus ons best doen om deze op tijd in Rhenen te krijgen.

Wilt U zich aanmelden voor de wijnproeverij? Dat kan via info@smitsspecialiteiten.nl

Voorjaarsproeverij 2019

De eerste proeverijen bij onze leveranciers Kwast en Oud Reuchlin en Boelen zijn bekend en daarom hebben wij ook onze voorjaarsproeverij gepland. Wij zullen weer nieuwe jaargangen doorproeven en eventuele nieuwe ontdekkingen. Onze voorjaarsproeverij staat gepland voor Vrijdag 10 Mei en Zaterdag 11 Mei. De tijdstippen volgen zo snel mogelijk en zullen ook hier vermeldt worden. Zoals het er nu naar uitziet hebben we ook een hele mooie bijzondere primeur dit jaar van het wijnhuis dat wij zelf importeren vanuit Piemonte: Azienda Agricola Stra.

Frisse start van 2019!

Allereerst nog de beste wensen voor 2019! Ook dit jaar gaan wij weer ons best doen om jullie te voor zien van allerlei heerlijkheden. Zoals jullie van ons gewend zijn organiseren wij weer diverse proeverijen. De eerst volgende proeverij die wij gaan hebben zal de voorjaars wijnproeverij zijn ergens omstreeks April of Mei. Houdt daarom goed de pagina actueel in de gaten! Wilt u verzekerd zijn van het laatste nieuws? Schrijf u dan in voor onze lekkerbekken mailing! Dan weet u zeker dat u niets mist!

 

Heef u nog speciale wensen of vragen?

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht