Delicatessen

Wij zijn eigenwijs, eigenzinnig en onafhankelijk. Daarom hebben wij eind jaren ’90 besloten om onder eigen label zoveel mogelijk producten zelf te maken. En om ons onderscheidend vermogen nog meer karakter te geven betrekken wij goed als al onze delicatessen rechtstreeks van kleine producenten in het zuiden van Europa. Matthijs bedenkt zijn eigen recepturen en kookt deze heerlijkheden in open pannen in onze keuken. Wij maken zelf onze eigen jam als het even kan van fruit uit de regio. Verschillende soorten zoetigheden bij kaas of vleeswaren. Dressings, olie, rillette, mayonaises, stoofpotten, marmelades, kruidenmixen en ga zo maar door.

Kleinschaligheid houden wij van. Liefde voor het vak. En dat delen wij met verschillende kleine producten in onder andere Italië en Portugal. Italiaanse koekjes van een kleine producent in Toscane die onze bestelling altijd laat ophalen bij een vriend van hem in het dal omdat de vrachtwagen bij hem boven niet kan komen. Pasta uit een ‘fabriek’ waar twee vrouwen werken en ‘il capo’ in een klein kantoortje met zijn rug tegen de muur zit met een wirwar aan labels en linten.

Truffel, chocolade, nougat, olijfolie, balsamico, limoncello, koffiebonen, ingelegde vis, foie gras en advocaat. Wij hebben het allemaal!

Heeft u nog vragen of speciale wensen?

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht

Smits specialiteiten

Herenstraat 16
3911 JE Rhenen
T: 0317 61 55 63
E: info@smitsspecialiteiten.nl