Hollandse kaas

Bij ons vindt U een ruim assortiment aan Hollandse kaas liggend op twee kaasboxen. Een ruime keus aan: gepasteuriseerde kaas, rauwmelkse kaas en kruidenkazen.

Wij hebben ons eigen merk kaas. ‘Lekker van Smits Specialiteiten’. Kazen waar wij meer dan zeker achter staan. Zo hebben wij ‘Lekker Verleidelijk van Smits’; een hele jonge smeuïge kaas. ‘Lekker Verrassend van Smits’ een leuk assortiment aan kruizenkazen. ‘Lekker Meesterlijk van Smits’ een heerlijke snijbare oude kaas van 14 maanden oud. ‘Lekker Eigenwijs van Smits’ een kaas welke niet belegen is en niet extra belegen. En tot slot ‘Lekker Bijzonder van Smits’ een wisselende aanbod aan bijzondere pareltjes. 

Daarnaast hebben wij ook onze boeren kazen onder eigen label. Dit zijn de kazen die uitsluitend van rauwe melk gemaakt worden. Wij kiezen bewust voor bepaalde boeren omdat wij vinden dat deze de beste kaas maken. Kom proeven en bekijk onze lijst in de winkel waar deze boeren vandaan komen. 

Gepasteuriseerde kaas hebben wij onder andere van Stompetoren. Wat ons betreft onbetwist nummer één als het gaat om de bekende CONO kazen. Gemaakt van weide melk en gerijpt in het pakhuis van Kaashandel Remijn in Kerkdriel. De 48+ in jong tot grand cru en de 30+ in jong belegen, belegen en extra belegen.

Maar ook geitenkazen, schapenkazen en volop keus in kruidenkazen. Het is ons niets te gek om voor u een wisselend assortiment van ongeveer 60 soorten op voorraad te hebben.

Uiteraard is er altijd volop te proeven!

Heef u nog speciale wensen of vragen?

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht