Hollandse kaas

Bij ons vindt U een ruim assortiment aan Hollandse kaas liggend op twee kaasboxen. Een ruime keus aan: gepasteuriseerde kaas, rauwmelkse kaas en kruidenkazen.

Gepasteuriseerde kaas hebben wij onder andere van Stompetoren. Wat ons betreft onbetwist nummer één als het gaat om de bekende CONO kazen. Gemaakt van weide melk en gerijpt in het pakhuis van Kaashandel Remijn in Kerkdriel. De 48+ in jong tot grand cru en de 30+ in jong belegen, belegen en extra belegen.

Als het gaat om boerenkaas hebben wij ook keus genoeg. Echte rauwmelkse kazen gemaakt op de boerderij en uiteraard weten wij ook van welke boer ze afkomstig zijn. Proef de smaak van de boerderij in verschillende leeftijden.

Daarnaast hebben wij ons eigen merk. ‘Lekker van Smits Specialiteiten’. Kazen waar wij nog meer dan zeker achter staan. Zo hebben wij ‘Lekker Verleidelijk van Smits’; een hele jonge smeuïge kaas. ‘Lekker Verrassend van Smits’ een leuk assortiment aan kruidenkazen. ‘Lekker Meesterlijk van Smits’ een heerlijke snijbare oude kaas van 14 maanden oud. ‘Lekker Eigenwijs van Smits’ een kaas welke niet belegen is en niet extra belegen. Kortom; eigenwijs omdat hij er qua leeftijd precies tussen in zit! En als laatste ‘Lekker Bijzonder van Smits’ waar een regelmatig wisselende partij boerenkaas onder valt. Gegarandeerd rauwmelks en gegarandeerd lekker!

Maar ook geitenkazen, schapenkazen en volop keus in kruidenkazen. Het is ons niets te gek om voor u een wisselend assortiment van ongeveer 60 soorten op voorraad te hebben.

Uiteraard is er altijd volop te proeven!

Heef u nog speciale wensen of vragen?

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht