Vleeswaren

Over vleeswaren raken wij nooit uitgepraat. Al jaar en dag verkopen wij bijna alle vleeswaren van Livar. Het Limburgs Scharrelvarken. Gekookte ham, hausmacher, grillworst, Saksische leverworst, boerenleverworst en gekookte worst. Allemaal van een eerlijk varken afkomstig.

Wilt u zich op vakantie wanen als het gaat om rauwe vleeswaren? Geen probleem. Bij ons kijkt U uw ogen uit. Zo’n veertien soorten rauw ham, tien soorten salami, bressaola, culatello, coppa, arista etc etc.

Wij werken samen met Salumificio Bellavista uit Borgo a Buggiano. Massimo Perondi weet precies hoe hij rauwe hammen en salami moet maken. Samen met zijn vriendin heeft hij een kruidentuin waar hij de ingrediënten vandaan haalt om ons te voorzien van een prachtig product. Hij maakt de lekkerste salami’s, hammen, coppa en arista. Speciaal voor ons maakt hij ook kleine salami’s in vier verschillende smaken welke wij per stuk verpakken maar op verzoek ook snijden voor u.

Daarnaast werken wij samen met Joka uit Brugge. Een onderscheidend familie bedrijf met enkel de top van de top als het gaat om vleeswaren. Zowel vanuit België als vanuit de rest van Europa. Hier betrekken wij zowel gekookte als rauwe vleeswaren. Alleen het beste is hier goed genoeg en ook daarvoor geldt: onderscheidend, smaakvol en uniek!

Tevens hebben wij een breed assortiment voor op de boterham. Denk hierbij aan runderham, pekelvlees, schouderham, lever, cervelaat, kiprollade etc etc.

Paté? Altijd verschillende soorten Belgische paté welke in de bak gebakken worden en zonder smaak versterkers.

Heef u nog speciale wensen of vragen?

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht