Vleeswaren

Over vleeswaren raken wij nooit uitgepraat. Al jaar en dag verkopen wij bijna alle vleeswaren van Livar. Het Limburgs Scharrelvarken. Gekookte ham, hausmacher, grillworst, Saksische leverworst, boerenleverworst en gekookte worst. Allemaal van een eerlijk varken afkomstig.

Wilt u zich op vakantie wanen als het gaat om rauwe vleeswaren? Geen probleem. Bij ons kijkt U uw ogen uit. Zo’n veertien soorten rauw ham, tien soorten salami, bressaola, culatello, coppa, arista etc etc.

Wij werken samen met Salumificio Bellavista uit Borgo a Buggiano. Massimo Perondi weet precies hoe hij rauwe hammen en salami moet maken. Samen met zijn vriendin heeft hij een kruidentuin waar hij de ingrediënten vandaan haalt om ons te voorzien van een prachtig product. Hij maakt de lekkerste salami’s, hammen, coppa en arista. Speciaal voor ons maakt hij ook kleine salami’s in vier verschillende smaken welke wij per stuk verpakken maar op verzoek ook snijden voor u.

Een lijntje Spanje is er ook. Hier kopen wij mooie serrano’s in verschillende leeftijden en ook de prachtige Iberico hammen (Pata Negra) in verschillende leeftijden.

Jamon de la Sierra van Livar hebben wij uiteraard ook in ons assortiment een ham die 24 maanden rijpt in Spanje tussen de Iberico en de Serrano in.

Tevens hebben wij een breed assortiment voor op de boterham. Denk hierbij aan runderham, pekelvlees, schouderham, lever, cervelaat, kiprollade etc etc.

Paté? Altijd verschillende soorten Belgische paté welke in de bak gebakken worden en zonder smaak versterkers.

Heef u nog speciale wensen of vragen?

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht

Smits specialiteiten

Herenstraat 16
3911 JE Rhenen
T: 0317 61 55 63
E: info@smitsspecialiteiten.nl