Wijn

Onze wijnhoek is de moeite om is even rustig rond te snuffelen. Hier vindt u meer dan 80 verschillende wijnen uit alle hoeken van de wereld. Wij werken samen met verschillende importeurs maar importeren ook een aantal wijnen zelf. Bij ons is er keus voor iedereen. Stuk voor stuk van hoge kwaliteit. Een vaste basis waar wij al jaren op borduren en verder wisselen wij iedere seizoen met leuke nieuwe wijnen. En het leuke is dat grofweg 70% van onze wijnen tussen de € 5,95 en de € 9,95 per fles te verkrijgen zijn. In onze kluis beneden in de kelder hebben wij altijd mooie parels waar wij goed op passen.

Port hebben wij al jaren van één van de bekendste huizen uit de Douro. Wat ons betreft de nummer één: Taylors. Van dit huis hebben wij alle soorten die er zijn. Van Select tot 40 Years old. Verder hebben wij inmiddels een collectie opgebouwd van verschillende Vintage jaren.

Sinds Augustus 2018 importeren wij vanuit Piemonte een klein familiehuis. Azienda Agricola Stra uit Novello. Met kleine oplages maken zij prachtige wijnen van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan: Barolo, Barbera, Langhe Rosso enzovoorts.

Na een aantal jaren is ook Domaine Lou Gaillot van Gilles Pons terug in ons assortiment. Deze wijnmaker, welke lesgeeft op de school voor wijnbouw, maakt wijn in de Dordogne. Niet bepaald een streek waar je wijn zou verwachten maar hij doet het op de volledige biologische manier. Met kennis en kunde maakt hij hier Bordeaux-achtige wijnen. Omdat onze klanten telkens vroegen waar de wijnen van Lou Gaillot waren gebleven schitteren zijn wijnen weer in onze winkel!

En alsof dat allemaal nog niet genoeg is importeren wij ook nog zelf wijn uit Toscane van Cantine Bonacchi. Dit middelgrote wijnbedrijf maakt onder andere Chianti’s en Super Tuscans. 

En last but not least: Champagne. Sinds 2022 importeren wij verschillende cuvées van Champagne Lacroix uit Mutigny-sur-Marne. Dit kleine familiehuis maakt mooie kwaliteit champagnes tegen betaalbare prijzen. Dus niet alleen champagne met oud&nieuw maar ook lekker met een stukje kaas, rauwe vleeswaren of een oester.

Zoekt u iets specifieks bij een bepaald gerecht, moment of dessert? Wij geven u graag advies.

Twee keer per jaar houden wij een grote wijnproeverij. Wilt u hiervan op de hoogte gehouden worden? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Heef u nog speciale wensen of vragen?

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht