Alles huisgemaakt

Altijd verse producten

Groot assortiment

Groothandel wijn

Wij van Smits Specialiteiten, zijn niet alleen traiteur, maar ook een groothandel in wijn. Dat is een perfecte combinatie, want wij weten uitstekend welke wijn goed bij welk gerecht past. Zo kunt u dus bij ons in de regio Veenendaal terecht voor een zeer compleet advies over het kopen van wijn. Mensen vinden het bijvoorbeeld vaak moeilijk om een groente te combineren met wijn. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste wijn zodat u zeker weet dat u met een passende wijn naar huis gaat. Wijn kopen in de regio Veenendaal wordt zo toch een stukje makkelijker.

Groothandel met een zeer ruim assortiment wijn

Als groothandel in wijn, hebben wij uiteraard zeer veel soorten in huis, zowel rood als wit. Dit betekent dat u altijd verschillende soorten wijn kunt kopen, ook in de regio Veenendaal. Van de rode wijnen is de Barbera d’Alba van Azienda Agricola Stra een favoriet. Deze Barbera wordt gekenmerkt door rijpe kersen, vanille en een lichte kruidige smaak. Ook met de Montepulciano d’Abruzzo van wijnhuis Bonacchi is het echt genieten. Dit is een intens rode wijn met een zachte smaak. Deze wijn past perfect bij pastagerechten, kaas en bij rood vlees. Van de witte wijnen is de Pinot Grigio van Cantine Bonacchi een zeer goede keus. Deze wijn uit Italië is een mooie frisse witte wijn die geschikt is voor elk moment. Als aperitief of bij lichte gerechten. Mooie groene appel met frisse zuren die de zintuigen prikkelen.

Altijd een wijn die bij u past

Als u wijn wilt kopen in de regio Veenendaal, zit u zeker goed bij groothandel Smits Specialiteiten. Wij hebben zo’n ruim assortiment dat er altijd een goede wijn bij zit die bij uw wensen past. Ook raden wij u graag een bijpassende kaas of andere heerlijke delicatesse aan. Kom naar de winkel en laat u adviseren door onze medewerkers. Heeft u al vragen? Die beantwoorden wij graag! Bel naar 0317-615563.

Heef u nog speciale wensen of vragen?

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht