Alles huisgemaakt

Altijd verse producten

Groot assortiment

Traiteur Veenendaal

Als u een echte fijnproever bent en een traiteur in de regio Veenendaal zoekt, dan bent u op de goede plek beland. Wij hebben heerlijke en luxeproducten in ons assortiment. Daarbij kunt u denken aan kazen, wijnen, vlees en sauzen. En uiteraard zijn al onze producten van de beste kwaliteit. Wij kopen in importeren namelijk alles zelf, zodat we deze kwaliteit kunnen garanderen. U kunt deze producten bij ons kopen, maar wij kunnen als traiteur natuurlijk ook gerechten voor u maken.

De beste traiteur in de omgeving van Veenendaal voor dagverse maaltijden

Met onze exclusieve ingrediënten maken wij de heerlijkste maaltijden. Wilt u thuis eten, maar toch het gevoel hebben dat u uit eten gaat? Dan is het natuurlijk perfect om enkele maaltijden te halen bij de traiteur nabij Veenendaal. We bereiden alles zelf in onze eigen keuken en kunnen zo dagverse maaltijden én culinaire topprestaties garanderen. Onze menu’s verschillen van dag tot dag, dus kom gerust langs om te kijken wat er op het programma staat en zoek een heerlijke maaltijd uit!

Smits Specialiteiten heeft heerlijke delicatessen

Ook als u iets te vieren heeft, kunt u ons inschakelen. Wij maken heerlijke hapjesschotels, waar uw gasten versteld van zullen staan. U kunt kiezen voor vis, vlees, tapas en andere soorten hapjes. Wij gebruiken de beste ingrediënten, en dat zult u ook zeker proeven. Voor een eerste impressie kunt u natuurlijk rondkijken op onze website, maar wij heten u als traiteur ook graag welkom in onze winkel nabij Veenendaal, zodat u kunt kijken wat de mogelijkheden zijn. Wij adviseren u graag in uw keuze. Wilt u vooraf meer informatie? Bel naar 0317-615563.

Heef u nog speciale wensen of vragen?

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht