Alles huisgemaakt

Altijd verse producten

Groot assortiment

Tapas nabij Veenendaal

Voor tapas in de regio Veenendaal moet u zeker naar Smits Specialiteiten. Wij zijn namelijk de perfecte plek voor de echte fijnproever. Wij werken alleen met de beste kwaliteit ingrediënten en hebben heerlijke luxe producten in ons assortiment. Om de kwaliteit zo hoog te houden, kopen en importeren wij zelf al onze producten. Als u heerlijke tapas of een tapasplank wilt bestellen, kunt u deze het best in onze winkel kopen. Wij maken zoveel mogelijk alles zelf in onze eigen keuken.

Heerlijke tapas in de omgeving van Veenendaal

Kom vooral eens kijken in onze winkel in Rhenen. Wij hebben een schitterend assortiment met veel verschillende soorten tapas. Op deze manier heeft u de mogelijkheid om helemaal zelf uw maaltijd samen te stellen door al uw favoriete tapas te kopen. In onze winkel vindt u heerlijke hapjes als gevulde olijven, eigen gemarineerde olijven, gegrilde paddenstoelen, gamba’s, peppadews enzovoorts. Hiernaast hebben we nog veel meer delicatessen waar u uit kunt kiezen, dus kom zeker eens kijken. Maar wees gewaarschuwd: uw zult staan watertanden. Ook bieden wij de mogelijkheid aan om een tapasplank te bestellen die wij voor u samenstellen. Geef vooral uw voorkeuren door. 

Heerlijke tapas kopen, ook voor een feestje in Veenendaal of een andere plaats

U heeft natuurlijk de mogelijkheid om lekkere tapas bij ons in Veenendaal te kopen voor uzelf. Maar ook als u een feestje heeft en veel gasten heeft is het bestellen van een tapasplank een goede keus. Wij kunnen veel verschillende soorten hapjes voor u maken, zodat uw gasten en uzelf een heerlijke maaltijd hebben. Maar u heeft ook de mogelijkheid om een van onze heerlijke tapasplanken bij ons te bestellen. Via de website krijgt u een impressie, maar kom vooral ook eens langs om ons aanbod te bekijken. Wij duiken speciaal voor u de keuken in, zodat u en uw gasten versteld zullen staan van onze heerlijke tapas. Zo wordt uw feest wel een heel smakelijke aangelegenheid! Bestel onze smakelijke tapas voor uw feest via 0317-615563

Heef u nog speciale wensen of vragen?

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht