Alles huisgemaakt

Altijd verse producten

Groot assortiment

Olijven kopen

Heerlijke olijven kopen doet u bij Smits Specialiteiten. Wij werken samen met een producent in Cordoba (Spanje). Hierdoor houden we zicht op de kwaliteit van onze olijven die wij naar eigen inzicht en smaak marineren. Wij hebben Italiëmix, Knoflookolijven, Heftige Olijven, Taggiasche olijven, Bella di Cerignola en originele Kalamata olijven met pit. Deze olijven kunt U vers bij ons kopen in de winkel, maar dezelfde recepturen hebben wij ook in glaswerk voor U.

Kom langs om de lekkerste olijven te kopen

Kom langs in onze winkel in Rhenen voor onze heerlijke olijven. Wij hebben verschillende soorten olijven om uit te kiezen. Naast olijven zonder kruiden hebben wij ook verschillende mixen of marinades die wij zelf bedacht hebben en in eigen keuken maken. Houdt u ook zo van de smaak van verse olijven? Naast het feit dat wij heerlijke olijven zelf inleggen, maken wij er ook tapenade van!

Koop verse olijven in Rhenen

In onze winkel in Rhenen heeft u de mogelijkheid om heerlijke olijven te kopen. Daarnaast hebben we nog een hoop andere delicatessen. Van tapenade en tapas tot buitenlandse kazen en andere delicatessen. Ook vindt u bij ons lekkere wijnen die goed te combineren zijn met het eten. Als u nog vragen heeft, neem dan contact met ons op via 0317-615563.

Heef u nog speciale wensen of vragen?

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht