Alles huisgemaakt

Altijd verse producten

Groot assortiment

Truffeltapenade kopen

In onze winkel heeft u de mogelijkheid om truffeltapenade met echte stukjes truffel te kopen. Wij maken alleen gebruik van pure producten en we zijn ook eerlijk over alles wat we gebruiken. Dat is namelijk iets dat wij erg belangrijk vinden. In onze open keuken ziet u precies hoe wij onze truffeltapenade bereiden, net als alle andere delicatessen die wij verkopen.

Een truffeltapenade kopen voor verschillende doeleinden

Onze heerlijke truffeltapenade is voor allerlei doeleinden te gebruiken. Truffel heeft namelijk een bijzondere smaak die goed samengaat met een aantal andere smaken. De truffeltapenade die u in onze winkel kunt kopen, heeft geen overheersende smaak. Dat maakt dat hij niet alleen lekker smaakt op brood, maar goed te combineren is met onder andere:

Truffeltapenade voor bij de borrel kopen

Als u kiest voor onze heerlijke truffeltapenade, bent u verzekerd van topkwaliteit. Kom dus langs in onze winkel om zelf te ervaren hoe heerlijk onze producten er uitzien en smaken. Wij garanderen u dat u zult watertanden bij al het lekkers dat in onze vitrines ligt. Naast onze truffeltapenade zijn er nog veel meer andere delicatessen met truffel die u bij ons kunt kopen. Wat dacht u bijvoorbeeld van overheerlijke truffelmayonaise of de aardse smaken van truffelolie? Van brood en wijn tot kaas en verscheidene soorten tapas. Bel voor al uw vragen naar Smits Specialiteiten: 0317-615563.

Heef u nog speciale wensen of vragen?

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht