Alles huisgemaakt

Altijd verse producten

Groot assortiment

Verse asperges kopen

De aspergeperiode loopt van begin april tot 21 juni en dat betekent dat het nu weer tijd is om heerlijk verse asperges te kopen. Wij, van Smits Specialiteiten, zorgen ervoor dat u asperges kunt bestellen en uiteraard ook op tijd in huis heeft. Wij gaan namelijk minstens drie keer per week naar onze vaste aspergeboer, op de grens van Noord-Brabant en Limburg, om weer een voorraad verse asperges te kopen voor u.

Heerlijk verse asperges van Rien kunt u eenvoudig bij ons kopen

Aspergeboer John en Martje Kroef houden zich al dertig jaar met veel toewijding bezig met het telen van asperges en vanwege zijn ruime ervaring, weten wij zeker dat hij alleen de beste kwaliteit levert. Zijn asperges komen uit zeer koude grond, wat nog eens extra ten goede komt van de smaak en de kwaliteit.

Waarom u bij Smits uw verse asperges moet kopen

Wij zorgen altijd voor de beste kwaliteit asperges en halen ze daarom vers bij de teler. Bovendien doen wij nét dat beetje extra voor u. Zo schillen wij uw asperges voor u. Dat scheelt u weer een hoop gedoe thuis. Verder zorgen wij voor een verpakking waarin u de asperges in de koelkast drie dagen kunt bewaren. U kunt uw asperges bij ons bestellen en wij halen ze dan voor u op bij onze teler.

De beste periode om verse asperges te bestellen

Verse asperges bestellen doet u het beste bij Smits Specialiteiten. U weet dan zeker dat de asperges heerlijk vers zijn en de beste smaak hebben. Zorg dus dat u er op tijd bij bent zodat u weer kunt genieten van die heerlijke aspergesoepen en -salades, want als de aspergeperiode voorbij is, moeten we weer bijna een jaar wachten. Neem snel contact met ons op om uw bestelling door te geven via 0317-615563

Heef u nog speciale wensen of vragen?

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht