Alles huisgemaakt

Altijd verse producten

Groot assortiment

Tomatentapenade kopen

Naast onze heerlijke tapenade van olijven, heeft u ook de optie om tomatentapenade te kopen in onze winkel. Dat is net weer wat anders dan de standaard tapenade van olijf. Onze tomatentapenade is vol van smaak en gemaakt van zachte, zongedroogde tomaten. Voor tomaten kiezen wij voor Renna. Een familiebedrijf uit Fasano (zo’n 50 km onder Bari) dat sinds 1976 gespecialiseerd is in het maken van anti-pasti, maar ook in het drogen van tomaten op verschillende manieren. Voor het drogen van tomaten gebruiken zij zowel traditionele als moderne manieren en dat proeft u daarom ook terug in onze tomaten!

Kom langs om een heerlijke tomatentapenade te kopen

In onze winkel kunt u een heerlijke tomatentapenade kopen. Wij maken onze tomatentapenade helemaal zelf van de heerlijke zongedroogde tomaten. Onze tomatentapenade en andere spreads zoals onze voortreffelijke mango chutney worden naar eigen recept klaargemaakt in onze open keuken en dát proeft u. Daarnaast werken wij samen met allerlei kleine, lokale producenten in onder andere Italië, Spanje en Frankrijk. Dat maakt dat onze tomatentapenade zo lekker smaakt, maar ook al die andere delicatessen die u bij ons kunt kopen.

Kom snuffelen in onze winkel

De sfeer die in de winkel van Smits Specialiteiten hangt is erg prettig. Neem de tijd om op uw gemak rond te snuffelen en kijk wat voor heerlijkheden en bijpassende wijnen wij hebben liggen. Mocht u verder nog vragen hebben over onze producten zoals onze tomatentapenade, of andere delicatessen die u bij ons kunt kopen? Bel dan gerust naar 0317-615563 of kom langs in onze winkel. 

Heef u nog speciale wensen of vragen?

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht