Alles huisgemaakt

Altijd verse producten

Groot assortiment

Zwarte olijven kopen

Wat is de reden om zwarte olijven te kopen? Zwarte olijven zijn rijper dan groene olijven, omdat ze meer zonlicht hebben gehad, of langer aan de boom hebben gehangen. Daardoor zijn ze voller van smaak.

Waarom u onze zwarte olijven zou moeten kopen

Wij van Smits Specialiteiten werken samen met één producent uit het Spaanse Cordoba, waardoor we constante kwaliteit kunnen waarborgen. Van deze producent kopen we groene en zwarte olijven, die u allemaal in onze winkel kunt kopen. Daarnaast vinden we het belangrijk om constante kwaliteit te leveren, daarom koopt u bij ons altijd alleen maar verse olijven. Wij marineren naar eigen smaak en inzicht al onze olijven zelf. Dit doen we in de keuken achterin in onze winkel. Vanuit de winkel heeft u een duidelijk zicht op hoe wij dit doen. Net als alle andere dingen die wij in de keuken doen. Zo weet u altijd wat u koopt.

Koop heerlijke zwarte olijven in onze winkel

Kom langs in onze winkel en kies uit alle delicatessen die wij verkopen. Naast onze heerlijke zwarte olijven zijn er vele andere delicatessen die u kunt kopen. Denk aan tapenade, gevulde pepers, zalmrolletjes, garnalen en nog veel meer. Bel voor al uw vragen naar 0317-615563.  

Heef u nog speciale wensen of vragen?

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht