Alles huisgemaakt

Altijd verse producten

Groot assortiment

Tapenade kopen

Wij maken zelf van onze olijven een verse tapenade, die u bij ons in de winkel kunt kopen. Deze tapenade maken wij van groene olijven, maar ook van zwarte olijven of van een mix van deze twee. Als wij bijvoorbeeld groene tapenade maken, doen wij dat ook echt met Parmezaanse kaas die ook echt twee jaar oud is. En dat proeft U!

Tapenade kopen die voor uw ogen wordt bereid

Tapenade uit eigen keuken. Bij Smits Specialiteiten in de winkel werken wij met een open keuken, daardoor ziet u met eigen ogen hoe wij onze producten creëren. Wij maken de tapenade zelf, maar ook diverse andere producten die u in onze winkel koopt. Alle producten die bereid moeten worden voor ze in de winkel liggen, worden bereid in onze open keuken. Vanuit de winkel heeft u goed zicht op onze keuken waar wij werken met open pannen. Alles wat wij doen is zichtbaar voor u. Zo weet u precies wat u koopt.

Onze heerlijke tapenade kopen voor een feestje

Heeft u binnenkort een feestje? Kom dan eens langs in onze winkel om heerlijke delicatessen uit te zoeken. Naast spreads zoals onze heerlijke truffeltapenade zijn er verschillende andere heerlijkheden die u kunt kopen, zoals tapas. Mocht u meer willen weten, of iets willen vragen over de mogelijkheden, bel dan naar 0317-615563.

Heef u nog speciale wensen of vragen?

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht