Alles huisgemaakt

Altijd verse producten

Groot assortiment

Dressing kopen

Als u een dressing komt kopen bij ons in de winkel, heeft u de mogelijkheid een blik te werpen in de open keuken. Zo ziet u hoe wij onze dressings maken. Dit doen we namelijk altijd zelf, van verse ingrediënten. Ook onze andere delicatessen maken wij in een open keuken. Zo heeft u altijd zicht op het proces. Dit is iets wat wij erg belangrijk vinden. Sinds 2016 zijn wij gevestigd op onze huidige locatie welke een perfect beeld geeft hoe en waar wij onze producten maken. 

 

 

Dressing kopen in uw lokale winkel

Wij houden van kleinschaligheid. Dat is ook wat tot uiting komt in onze eigen winkel en ook met onze leveranciers in Italië, Spanje, Frankrijk en Portugal. Dit zijn vaak kleine familie bedrijven waarbij het product en ambacht centraal staat, bijvoorbeeld in ons assortiment olijfoliën. Alles wordt met zorg gemaakt en komt niet uit een grootschalige fabriek. Dit proef je ook zeker terug in onze producten. Alles wordt met liefde voor het product gemaakt.

Kom langs in onze winkel

Kom eens langs in onze winkel om uw nieuwe favoriete dressing te kopen. Ontdek de heerlijke gerechten die wij op voorraad hebben. Zoals onze heerlijke maaltijd salades. Heeft u nog vragen over de verschillende soorten dressing die u in onze winkel vindt, of over het kopen van onze andere delicatessen? Bel ons dan op 0317-615563.

Heef u nog speciale wensen of vragen?

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht