Alles huisgemaakt

Altijd verse producten

Groot assortiment

Notenwinkel Wageningen

De beste notenwinkel in de omgeving van Wageningen is Smits Specialiteiten. Wij hebben een uitstekend aanbod van noten, maar ook van andere heerlijke delicatessen, zoals kaas, olijfolie en wijn. Dus of u nu alleen noten zoekt, of ook andere heerlijkheden, u kunt bij ons altijd terecht. Wij kunnen u in onze notenwinkel voorzien van een compleet advies over welke producten goed bij elkaar passen, ook bijvoorbeeld met streekproducten uit de regio Wageningen. Want het is toch heerlijk om bij noten ook een stukje kaas en een goede wijn te serveren?

De grootste notenwinkel in de regio Wageningen

Wij hebben veel soorten noten, en dat maakt het kiezen nog wel eens lastig. Daarom staan onze medewerkers voor u klaar om u hierbij te helpen. Kiest u bijvoorbeeld voor onze gesuikerde noten met honing? Of gaat u voor de fruitige notenmelange met bosbessen en mango? We hebben ook een heerlijke appel/noten-melange waar ook pinda’s en appelstukjes met kaneelsuiker in zitten. Dat is echt een heerlijke combinatie. Maar natuurlijk hebben we ook de bekende Japanse mixen en studentenhaver.

Ga naar Smits Specialiteiten voor de beste kwaliteit

Smaak en kwaliteit zijn voor ons altijd het belangrijkst. Daarom hebben wij de beste producten in huis en de beste medewerkers om u te helpen. We stemmen ons zo veel mogelijk af op uw behoeftes. U kunt er namelijk voor kiezen om gebrande of ongebrande noten te nemen en u kunt een zakje nemen van 250 gram of u kunt zelf uw gewenste gewicht laten afmeten. Zo heeft u altijd wat u wilt. Wij zien u graag terug in onze notenwinkel in regio Wageningen! Kom gerust proeven! Heeft u vragen? Stel ze gerust in de winkel of bel naar 0317-615563.

Heef u nog speciale wensen of vragen?

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht