Alles huisgemaakt

Altijd verse producten

Groot assortiment

Kaaswinkel Wageningen

Voor een kaaswinkel in de omgeving van Wageningen hoeft u niet langer te zoeken. Wij hebben in onze winkel namelijk veel heerlijke kaassoorten. Kom gerust langs om eens lekker rond te neuzen en om te proeven van al die soorten kaas. De medewerkers van Smits Specialiteiten helpen u graag bij het uitzoeken. Aangezien wij alles weten van kaas, hoeft u niet te twijfelen of u wel met de goede kaas naar huis gaat.

De beste kaaswinkel in Wageningen en omstreken

Wij hebben een heel groot assortiment van geweldige kazen. Bent u bijvoorbeeld bekend met de boerenkaas? Een kaas heet een boerenkaas als deze gemaakt wordt op een boerderij. Meestal is dit ook de boerderij waar de melk vandaan komt. Dit houdt de productielijnen kort en zorgt voor een zeer goede kwaliteit. Boerenkaas wordt gemaakt van rauwe, onbewerkte melk en dit wordt vaak allemaal met de hand gedaan. Door de ambachtelijke bereidingswijze, heeft elke boerenkaas zijn eigen unieke smaak. Je kunt zelfs de verschillende seizoenen proeven, door de verandering in voer. Wij halen onze boerenkazen uitsluitend bij de beste kaasmakers. Wij willen de kwaliteit in onze kaaswinkel immers hoog houden. In de regio Wageningen zijn wij niet voor niets één van de populairste kaasboeren.

Proef onze heerlijke Stompetorenkaas

Naast de boerenkaas hebben we ook geweldige buitenlandse kazen. En natuurlijk mag u onze Stompetorenkaas niet missen. Deze kaas heeft een heerlijke volle en smeuïge smaak en heeft een laag zoutgehalte. De grand cru is onze favoriet. Deze kaas is 18 maanden oud en heeft een heerlijke smeuïge textuur. Heerlijk bij een glaasje port. Kom snel langs in onze kaaswinkel in Rhenen, nabij Wageningen, om te proeven! Heeft u vragen of wilt u een bestelling plaatsen? Bel naar 0317-615563.

Heef u nog speciale wensen of vragen?

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht