Alles huisgemaakt

Altijd verse producten

Groot assortiment

Kaaswinkel Veenendaal

Als u een kaaswinkel zoekt in de regio van Veenendaal, dan hoeft u niet verder te zoeken. Wij, van Smits Specialiteiten hebben als kaasboer namelijk een groot en geweldig lekker kaasassortiment in Rhenen, nabij Veenendaal. U bent altijd welkom om bij ons te komen proeven en om u te laten adviseren door onze medewerkers. Het is soms immers moeilijk om een lekkere kaas uit te zoeken, helemaal als er zoveel keus is. Daarom helpen wij u hier heel graag mee. Zo gaat u altijd met een heerlijke kaas de deur uit.

De beste kaaswinkel in de omgeving van Veenendaal

Wij hebben ontzettend veel soorten heerlijke kaas. Bent u bijvoorbeeld bekend met onze Stompetorenkaas? Deze kaas heeft een heerlijke volle smaak en is lekker smeuïg. De kaas heeft bovendien een laag zoutgehalte. De bekendste Stompetorenkaas is de grand cru. Deze is 18 maanden oud en bevat her en der een zoutkristal. Samen met de smeuïgheid geeft dit een heerlijke smaak aan deze kaas. Heerlijk bij een glaasje port. Als kaaswinkel en kaasboer in de regio Veenendaal mag de volgende topper niet ontbreken in ons assortiment: de boerenkaas. Deze kaas wordt gemaakt van rauwe, onbewerkte melk. Een kaas heet een boerenkaas als deze gemaakt wordt op de boerderij waar ook de melk vandaan komt. Deze ambachtelijke manier van bereiden, geeft elke boerenkaas zijn eigen unieke smaak. Naast deze twee soorten kaas hebben wij ook ons ‘eigen merk’. Onze keuze en onze smaak. Stuk voor stuk kazen van hoge kwaliteit waar wij volledig achter staan.

Voor een kaasboer bij Veenendaal gaat u naar Smits Specialiteiten

Ook voor heerlijke buitenlandse kazen van een kaasboer in de regio van Veenendaal, komt u naar Smits toe. De keus is groot, dus schroom niet om langs te komen in onze kaaswinkel bij Veenendaal, zodat u kunt proeven. Heeft u vragen? Bel dan naar 0317-615563.

Heef u nog speciale wensen of vragen?

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht