Alles huisgemaakt

Altijd verse producten

Groot assortiment

Notenwinkel Veenendaal

Voor een uitstekende notenwinkel in Veenendaal moet u bij Smits Specialiteiten zijn. Wij hebben namelijk een zeer ruim aanbod van noten. Noten zijn lekker en ook heel gezond. Ze zijn los perfect als een tussendoortje, maar ze zijn ook heel geschikt om mee te bakken. Uiteraard leveren wij alleen de beste kwaliteit, want wij willen voor honderd procent achter onze producten staan. Kom dus vooral eens langs bij onze notenwinkel in de buurt van Veenendaal!

De beste notenwinkel in de omgeving van Veenendaal

Smaak, kwaliteit en service staan bij ons voorop. Daarom zorgen wij altijd dat wij de beste kwaliteit in huis hebben, zowel wat betreft onze producten als onze kennis. Wij staan altijd voor u klaar met ons advies, want we zien graag dat u tevreden naar huis gaat met de juiste producten. Bovendien stemmen wij ons helemaal af op uw wensen. Zo verkopen wij onze noten gebrand en ongebrand en we verkopen ze los per gewicht, zodat u altijd genoeg heeft.

Het ruime assortiment van Smits Specialiteiten

Wij hebben een groot aanbod van noten, zodat er voor iedereen wel wat lekkers tussen zit. Natuurlijk hebben wij de bekende mixen, zoals elitehaver en studentenhaver. We hebben ook maar liefst tien smaken Japanse mixen. Voor de luxere melanges zit u ook goed bij ons. We hebben melanges met verschillende soorten noten en zelfs ook met fruit. Zo hebben we een heerlijke appel/noten-melange met noten, pinda’s en appelstukjes met kaneelsuiker. Ook de melange met cranberry is erg populair. De cranberry’s hebben een heerlijk frisse smaak die goed bij de noten past. Wij nodigen u graag uit in onze notenwinkel in de regio Veenendaal om te komen proeven. Maar we waarschuwen u: eenmaal geproefd, wilt u niks anders meer! Meer informatie? Bel ons even op 0317-615563.

Heef u nog speciale wensen of vragen?

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht